Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

MYYNTIESITE

 

Sijainti Koiravuorentie 8, 19650 Joutsa
Kokonaispinta-ala 170 
Tontin pinta-ala 5 910 
Kuvaus 5h+k+s+khh
Hinta 315 000 €

  

Kartta

 

Kiinteistöllä on omakotitalo sekä yritystoiminnan käytössä ollut teollisuustila/halli hyvin hoidetussa pihapiirissä.

Tiilirunkoinen omakotitalo on rakennettu vuonna 1990. Yläkerta on puurunkoinen ja siinä on tiiliverhous.

Talon kokonaisala on noin 170  (85  per kerros). Alakerrassa on toimistohuoneena toiminut makuuhuone, takkahuone, pukuhuone, sauna ja pesuhuone sekä kodinhoitohuone ja lämmin varasto. Lisäksi on autokatos, jonka jatkeena on maakellari. Saunaosasto on remontoitu vuonna 2007.

Yläkerrassa on iso olohuone, keittiö ja kaksi makuuhuonetta. Makuuhuoneet on remontoitu vuonna 2005. Olohuoneen ja keittiön välissä on leivinuuni ja puuhella. Muuten talo lämpiää sähköllä. Ilmastoinnin yhteydessä on lämmön talteenotto.

Olohuoneesta pääsee autokatoksen päällä sijaitsevalle terassille, jossa on kesäkeittiö.

Piharakennuksena on vuonna 1992 rakennettu noin 54  lautarakenteinen kylmä varastotila, jossa on autotalli, puuliiteri ja varasto. Autotallissa on nosto-ovet.

Teollisuushallissa on noin 8  toimistotila, wc, tekninen tila, jossa on vesi- ja sähkömittaristot sekä noin 200 :n lämmin hallitila; tuotantotila. Hallissa on yhdet isot ovet. Hallin korkeus on noin 3,5 m.

Hallia on laajennettu vuonna 2010 ja laajennusosa on noin 250 .  Tämä osa on kylmää varastotilaa. Laajennus on tehty siten, että halli on helppo muuttaa lämpimäksi tilaksi. Hallissa on öljyn ja hiekan erotuskaivot sekä kahdet nosto-ovet ja päädyssä pieni nosto-ovi. Varastohallin jatkeena on noin 40 :n katos, jossa on kuormalava jätteille. Hallin korkeus on noin 4,5 m.

Halli lämpiää öljyllä (puhallin) ja lisäksi on ilmalämpöpumppu. Hallin ulkovuoraus on pellistä.

Teollisuushallin piha-alue on asfaltoitu.

 

 

Kuva-galleria